Palaudu synnytyksestä äiti+vauva MA 26.8-16.12 (ei vko 42)klo 10:30-11:30 (hupenee kovaa vauhtia)

Onko sinulla tunne, että keskivartaloon on haastava saada yhteyttä synnytyksen jälkeen? Kenties ryhdin ylläpitäminen tuntuu työläältä ja vatsalihasten harjoittaminen erikoiselta. Kaipaatko tukea ja ohjausta lantionpohjan lihasten sekä vatsalihasten harjoittamiseen? 

Mietityttääkö vatsalihasten erkauma tai se, että mikä on juuri nyt sopivan kuormittavaa liikuntaa tai voiko juoksun jo aloittaa?

Saat kurssilla nousujohteista harjoittelua synnytyksestä palautumisen tueksi. Ohjaaja huomioi vatsalihasten erkauman sekä mahdolliset lantionpohjan haasteet. Jokaisesta harjoitteesta on eri variaatioita, jotta kaikille löytyy juuri siihen hetkeen paras mahdollinen versio. Kurssilla harjoitetaan myös lihaskuntoa yleisesti sekä liikkuvuutta ja tasapainoa.

Kurssin ohjaaja Ira Rissanen on naisten fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti ja äitiysfysioterapian pioneeri, jonka sydämen asia on auttaa kaikenikäisiä naisia lantionpohjan sekä keskivartalon haasteissa.

Ryhmään mahtuu yhteensä kymmenen osallistujaa. Kurssi järjestetään mikäli olemme saaneet vähintään kahdeksan ilmoittautumista. Tälle kurssille voit ottaa vauvan mukaan.

Palaute kurssilta : “Odotin kuulemani perusteella kurssilta paljon, mutta se ylitti silti kaikki odotukseni. Ilman kurssia en olisi uskaltanut tehdä murto-osaakaan harjoitteista, mutta Iran henkilökohtainen ohjaus ja kannustus antoi luottamusta kokeilla aina sitä seuraavaa tasoa. Kuopuksen syntymästä on 9kk ja keskivartalo on palautunut paremmin nyt kuin mitä se ehti ilman tätä kurssia palautua kolmessa vuodessa esikoisen syntymän jälkeen. Kiitos Ira, olet huippu! “

Palaudu synnytyksestä valmennus- palaute:

”Tämä valmennus on mieletön. Itselläni oli kaksoisraskauden kovan rasituksen myötä kroppa todella heikossa kunnossa. En hallinnut keskivartaloani enkä saanut tunnetta vatsalihaksiini. Kärsin jatkuvista selkäkivuista ja kehoni oli väsynyt. Kurssin alussa mitattiin vatsalihastenerkaumat, joka oli minulla suuri 7,6cm. Tein harjoitteita niin usein kuin ruuhkavuosiarjeltani pystyin eli noin 2kertaa viikossa plus valmennus kerran viikossa. Kurssin aikana aloin huomata edistystä kurssilla tehtävissä liikkeissä, kehonhallinnassani sekä arjessa jaksamisessa. Valmennuksen lopussa mitattiin uudestaan erkaumat ja minulta se oli pienentynyt yli puolet! Olin yllättynyt niin isoista tuloksista kahdeksassa viikossa vaikka muutoksen olinkin jo tuntenut. Tämä on valmennus johon jokaisen synnyttäneen pitäisi tulla! Tällä kursilla saat yksilöllistä ohjausta ja Iran lämmin ja tsemppaava ohjaus antaa sinulle varmasti motivaatiota.”

Osallistumismaksu on 318€ euroa ja kertoja on yhteensä 16. (Yhden  kerran hinnaksi tulee 19,9€e). Lasku lähetetään ennen kurssin alkamista. Maksaa voi  myös liikuntaeduilla. Ilmoitathan siitä ilmoittautumisen yhteydessä.

Milloin: maanantaisin 26.8-16.12 (ei vko 42)klo 10:30-11:30

Missä: Studio Tapanila, Vanha Tapanilantie 51, 00730 Helsinki

Ohjaaja: äitiysfysioterapeutti, pilates- ja TRE-ohjaaja Ira Rissanen

Ilmoittautuminen: fysioira@gmail.com

Kommentointi ei ole käytössä.