Palaudu synnytyksestä TO 24.10-12.12 klo 17:15-18:15

Onko sinulla tunne, että keskivartaloon on haastava saada yhteyttä synnytyksen jälkeen? Kenties ryhdin ylläpitäminen tuntuu työläältä ja vatsalihasten harjoittaminen erikoiselta. Kaipaatko tukea ja ohjausta lantionpohjan lihasten sekä vatsalihasten harjoittamiseen? 

Mietityttääkö vatsalihasten erkauma tai se, että mikä on juuri nyt sopivan kuormittavaa liikuntaa tai voiko juoksun jo aloittaa?

Saat kurssilla nousujohteista harjoittelua synnytyksestä palautumisen tueksi. Ohjaaja huomioi vatsalihasten erkauman sekä mahdolliset lantionpohjan haasteet. PJokaisesta harjoitteesta on eri variaatioita, jotta jokaiselle löytyy juuri siihen hetkeen paras mahdollinen versio. Kurssilla harjoitetaan myös lihaskuntoa yleisesti sekä liikkuvuutta ja tasapainoa.

Kurssin ohjaaja Ira Rissanen on naisten fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti ja äitiysfysioterapian pioneeri, jonka sydämen asia on auttaa kaikenikäisiä naisia lantionpohjan sekä keskivartalon haasteissa.

Ryhmään mahtuu yhteensä kymmenen osallistujaa. Kurssi järjestetään mikäli olemme saaneet vähintään kahdeksan ilmoittautumista.

Palaute kurssilta : “Odotin kuulemani perusteella kurssilta paljon, mutta se ylitti silti kaikki odotukseni. Ilman kurssia en olisi uskaltanut tehdä murto-osaakaan harjoitteista, mutta Iran henkilökohtainen ohjaus ja kannustus antoi luottamusta kokeilla aina sitä seuraavaa tasoa. Kuopuksen syntymästä on 9kk ja keskivartalo on palautunut paremmin nyt kuin mitä se ehti ilman tätä kurssia palautua kolmessa vuodessa esikoisen syntymän jälkeen. Kiitos Ira, olet huippu! “

Palaute kurssilta:”Kärsin päivittäisistä polvi- ja selkäsäryistä ja vatsani pullotti ikävästi. Olo oli turpea ja ankea. Tuntui ettei minulla ollut enää hallintaa vatsalihaksiini. Viimeisimmästä sektiosta oli jo lähes kaksi vuotta ja epäilin onko kurssista enää minulle hyötyä. Ira suositteli minulle kurssille osallistumista. Ja olipa hyvä, että osallistuin! Löysin taas hallinnan vatsalihaksiin ja säryt katosivat! Tuntui uskomattomalta, että näillä tehdyillä harjoitteilla sain takaisin hallinnantunteen ja erkauman lähes katoamaan! Oli myös äärettömän mielenkiintoista saada uutta tietoa kropan toiminnasta ja miten mikäkin asia vaikuttaa kokonaisuudessa. Jokaisen synnyttäneen pitäisi päästä tälle kurssille. Suosittelen hyvin lämpimästi! ”Äiti 42v, 2 sektiota

Osallistumismaksu on 159 euroa ja kertoja on yhteensä 8. (Yhden  kerran hinnaksi tulee 19,9€e). Lasku lähetetään ennen kurssin alkamista. Maksaa voi  myös liikuntaeduilla. Ilmoitathan siitä ilmoittautumisen yhteydessä.

Milloin: torstaisin 24.10- 12.12 klo 17:15-18:15

Missä: Studio Tapanila, Vanha Tapanilantie 51, 00730 Helsinki

Ohjaaja: äitiysfysioterapeutti, pilates- ja TRE-ohjaaja Ira Rissanen

Ilmoittautuminen: fysioira@gmail.com

Kommentointi ei ole käytössä.