TRE®- kehosi osaa palautua stressistä KE 21.8.-18.12 klo 19:45-21

Kurssilla opit tai ylläpidät yksinkertaisia ja helposti omaksuttavia TRE® -stressinpurkuliikkeitä, jotka käynnistävät kehon luonnollisen ja nopeasti vaikuttavan palautumismekanismin. Menetelmä purkaa kehon jännitystiloja ja auttaa sitä palautumaan. Saat kehosi takaisin. Kurssi alkaa lyhyellä teorialla, mutta käytämme suurimman osan ajasta varsinaiseen harjoitteluun.

Asiakkaat ovat kertoneet saaneensa apua mm hampaiden narskutteluun, jännityspäänsärkyyn, urheilusuorituksesta palautumiseen, hermoston säätelyyn, unen laatuun, stressin hallintaan sekä keho-mieli yhteyden vahvistumiseen. Menetelmää käytetään myös traumaattisten kokemusten purkamiseen kehosta. 

Jos olet vakavasti traumatisoitunut, suosittelen menetelmään tutustumista aluksi yksilökäynnillä esim osana psykoterapiaa tai psykofyysistä fysioterapiaa.

Menetelmä on hyvä opetella sertifioidun ohjaajan avustuksella. Sinulle jää kurssilta käyttöösi erinomainen itsehoito- menetelmä.

Kurssin ohjaa sertifioitu TRE®- ohjaaja, fysioterapeutti Ira Rissanen. 

Ryhmään mahtuu yhteensä yksitoista osallistujaa. Kurssi toteutuu, mikäli olemme saaneet vähintään kahdeksan ilmoittautumista.

Osallistumismaksu on 272€(sis alv 10). Kertoja on 17 ja yhden kerran hinnaksi jää 16€. Maksaa voi pankkikortilla, edenred, e-passi tai smartum. 

Kesto on noin 110 min. 

Ilmoittautuminen fysioira@gmail.com. Saat sähköpostilla vahvistuksen ilmoittautumisestasi, kun olemme käsitelleet sen. Ilmoittautuminen on sitova. Lasku erääntyy heinäkuussa 2024.

Milloin: Keskiviikkoisin 21.8.-18.12(ei vko 42) klo 19:45-21:00

Missä: Studio Tapanila, Vanha Tapanilantie 51, 00730 Helsinki

Ohjaaja: fysioterapeutti, pilates-, ja TRE® -ohjaaja Ira Rissanen

Ilmoittautuminen fysioira@gmail.com

Kommentointi ei ole käytössä.