Pilates MA 26.8- 16.12 klo 12-13

Pilates

Pilatesmenetelmän on luonut saksalainen Joseph Hubertus Pilates (1883–1967). Tämän kehonhallintamenetelmän tavoitteena on kehittää ryhtiä vahvistamalla ns. ydintukea keskivartalossa. Pilateksessa hyödynnetään hengitystä ydintuen aktivoimisessa sekä liikkuvuuden ja kehonhallinnan tukena. Menetelmässä tarkkuus, keskittyminen ja harjoitteiden täsmällinen suorittaminen ovat keskeistä. Pilatesliikkeiden kuusi periaatetta ovat: keskustan käyttö, keskittyminen, hallinta, tarkkuus, virtaus ja hengitys. 

Pilatesharjoittelun tavoitteita ovat voima, liikkuvuus, kehotietoisuus, kehonhallinta sekä vaivattoman ryhdin ylläpitäminen. Tällä kurssilla lähdetään pilateksen perusteista liikkeelle, joten et tarvitse aiempaa kokemusta lajista. Jos menetelmä on jonkun verran jo tuttu, ohjaaja antaa sinulle tarvittaessa vaativampia versioita liikkeistä.

Ohjaaja Ira Rissanen on naisten fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti ja alan pioneereja. Hän on käynyt pitkän pilatesohjaajakoulutuksen ja on Suomen pilatesyhdistys ry:n jäsen.Osallistumismaksu on 256€(sis alv 10), kertoja on yhteensä 16 ja yhden kerran hinnaksi jää 16€. Kesto on noin 60 min.   Kurssi toteutuu, jos saamme 8 osallistujaa. HUOM! Ei vko 42

Saat sähköpostilla vahvistuksen ilmoittautumisestasi, kun olemme käsitelleet sen

Milloin: maanantaisin 26.8-16.12 (ei vko 42)klo 12-13

Hinta: Kurssikertoja on 16 ja hinta on 256€. Lasku erääntyy heinäkuussa 2024. Maksaa voi myös liikuntaedulla.

Missä: Vanha Tapanilantie 51, 00730 Helsinki

Ohjaaja: fysioterapeutti ja pilatesohjaaja Ira Rissanen

Ilmoittautuminen: fysioira@gmail.com

Kommentointi ei ole käytössä.